Aluminijaste ograje

Vas zanima aluminijasta ograja? Aluminij je svetla kovina, ki daje v zlitinah AlSiMg veliko moč. Je korozijsko odporen (nerjaveč), toplotno in električno prevoden, odbija svetlobo in je trikrat lažji od železa. Aluminijasta ograja je pravi odgovor za balkonske, vrtne in druge ograje, saj ne razpada, ne poka, ne rjavi in je ni potrebno barvati.

Ker je aluminij obstojen na vremenske vplive, ga barvamo le zaradi dekorativnega učinka. Uporaba prašnega barvanja s poliester tehničnim prahom in toplotna obdelava pri 200°C nam daje garancijo na površinsko trdoto barve in njeno odpornost na vremenske vplive. Je visoko odporna na praske in ima lep gladek videz.

Ograje izdelujemo v vseh barvah ral lestvice.

Je izredno trajna ograja, lepega dizajna, z izredno dolgo življenjsko dobo, brez vzdrževanja in za zelo nizko ceno. Po naročilu vam tudi izdelamo poljubna polja različnih oblik, dolžin in višin. Različne tipe letev vijačimo na obstoječo konstrukcijo po sistemu viden-neviden ali izdelamo aluminijasto konstrukcijo. Prednost sistema sestave neviden je v tem, da vijaki niso vidni. Polja lahko postavljamo v ograjo na poljubne obstoječe stebre z držali za polja ali med ALU stebre za ograjo.

Ograjo sestavlja ALU ali kovinska konstrukcija,vzorčne letve z zaključkom spodaj in polico na vrhu. Po želji se lahko izdelajo tudi nosilci za rože.

Primeri ALU  ograje :